Vásárlástól való elállás

A termék megrendelését követően a vásárlástól történő elállás kizárólag a raktárkészletről megvásárolható termék alapmodellekre vonatkozik (ezt a termékleírásban jelezzük). A speciális, felárral járó termékjellemzők alapján, megrendelésre elkészített tárgyak egyedi iparművészeti alkotások, így ezek visszavételére nincs lehetőség.

A jogszabályoknak megfelelően az átvételtől számított nyolc munkanapon belül a vásárló indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándék esetén a terméket és az eredeti számlát postai úton, futárral vagy személyesen székhelyünkre (YOZA Design Kft., 1124 Budapest, Tornalja u. 8.) kell visszajuttatni. A visszaszolgáltatás költsége minden esetben a Vásárlót terheli, bérmentesítés nélkül feladott küldeményt nem áll módunkban átvenni. Javasoljuk, hogy postai visszaküldés esetén ajánlott küldeményként add fel a terméket, mert a postán elvesző küldeményekért felelősséget nem vállalunk. Kérjünk, hogy az elállási szándékot még a küldemény visszajuttatása előtt e-mailben jelezd részünkre.

Elállás esetén a Vásárló által kifizetett összeget legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 30 (harminc) napon belül fizetjük vissza. A megrendelt, és kiküldött termékek esetén, ha megrendelő nem veszi át a küldeményt, a YOZA Design Kft. jogosult a szállítás tényleges költségének behajtására.

Figyelem! Az elállás joga csak sértetlen termék esetében érvényesíthető