Az áruház használata

Megrendeléseket kizárólag weboldalunkon keresztül vagy az info (kukac) konyvtamasz.hu címre küldött emailben fogadunk el.  A termékekkel kapcsolatos minden lényeges információt a termékleírás tartalmaz, a termék kinézetét a fényképgaléria képei segítségével ismerheted meg. A termékek feltüntetett ára a 27 % ÁFA-t magába foglaló bruttó ár, ami egy darab termékre vonatkozik. Ha a termékekkel kapcsolatban további kérdésed lenne, lépj velünk kapcsolatba.

A termékek az esetek többségében raktárkészletről elérhetők. A könyvtámaszokat folyamatosan gyártjuk, amennyiben a kiválasztott könyvtámasz raktárkészletről pillanatnyilag nem érhető el, emailben vagy telefonon értesítünk a várható szállítási időpontról.

A VÁSÁRLÁS LÉPÉSEI

A „TERMÉKEK” menüben klikkelj a kiválasztott könyvtámasz fényképére, hogy a termék részletes leírásához juss. A „További képek” részben az indexképekre klikkelve megtekintheted a terméket különböző nézetekből ábrázoló fényképeket.

A megrendelés elindításhoz add meg a kívánt darabszámot, majd klikkelj a „Kosárba rak” gombra. Ekkor a „Bevásárlókosár” nézetbe jutsz.

Bevásárlókosár

A „Bevásárlókosár” nézetben módosíthatod a kívánt darabszámot (ekkor a darabszám alatt található „Frissít gomb” megnyomása szükséges), tételeket törölhetsz a listából, visszaléphetsz a vásárlás folytatásához, illetve elküldheted a megrendelést.

Amennyiben rendelkezel kedvezményre jogosító kedvezmény kóddal, azt a „Árengedmény kupon” mezőbe beírva tudod érvényesíteni.

Pénztár

A „Tovább a pénztárhoz” gomb megnyomásával a „Pénztárba” léphetsz tovább. A megrendelést leadhatod regisztráció nélkül (vásárlás vendégként), vagy regisztrálhatod magad az oldalon. A regisztráció előnyei:

-          Gyorsabban adhatod le rendelésedet, nem kell minden alkalommal újra megadnod a számlázási és szállítási címedet.

-          Áttekintheted korábbi rendeléseidet

-          Véleményezheted a terméket

-          Kedvezményre jogosító kuponokat érvényesíthetsz

Már regisztrált felhasználóként email cím és jelszó beírása után jelentkezhetsz be, új felhasználóként ez a regisztrációs felület kitöltése után lehetséges. Regisztrációnál a *-al jelölt mezők kitöltése kötelező. Az adatok hibás megadása esetén a rendelés teljesítéséért nem vállalunk felelősséget.

Első lépésben a számlázási adataidat kell megadnod. Az űrlap végén jelezheted, ha a szállítási címed eltér a számlázási címtől.

Szállítási címként megadhatod a munkahelyed címét is, mivel a GLS futárok hétköznap munkaidőben kézbesítik a csomagokat. A „Tovább” gombra klikkelve a szállítási mód kiválasztásához jutsz.

Termékeinket GLS futár általi kiszállítással (bruttó 1800 Ft), illetve FOXPOST csomagautomatába történő kiszállítással (bruttó 900 Ft) tudod megvásárolni.

Ha vásárlásod értéke meghaladja a 15 000 Ft-ot, a kiszállítás díjmentes! A „Tovább” gombra klikkelve a fizetési mód kiválasztásához jutsz.

A lehetséges fizetési módok:

-          Utánvétel futár általi kézbesítéskor: a csomag átvételekor a vásárlás összegét a futárnak fizetheted ki készpénzben. A GLS utánvétes fizetés díja: bruttó 800 Ft.

-          Utánvétel FOXPOST csomagautomatánál történő átvételkor: A FOXPOST utánvétes fizetés díja: bruttó 300 Ft.

-          PayPal fizetés: Akkor is használhatod, ha nem rendelkezel PayPal fiókkal! Elektronikus vásárlásra alkalmas bankkártyáddal regisztráció nélkül is fizethetsz a PayPal oldalán.

-          Banki átutalás: A YOZA Design Kft. bankszámlájára is elutalhatod a vásárlás összegét. A megrendelt termék(ek) kiszállítást az összeg beérkezését követően kezdjük meg. Az átutaláshoz szükséges banki adatokat a vásárlást visszaigazoló email tartalmazza.

A Rendelés áttekintése nézetben ellenőrizheted a megrendelt tételeket. A rendelési folyamat a „Rendelés elküldése” gombbal véglegesíthető. A rendelés elküldését követően megjelenik a rendelés sorszáma. A későbbiekben erre a sorszámra hivatkozva tudunk a rendeléssel kapcsolatos kérdésekben felvilágosítást adni.

A KÖNYVTÁMASZ.HU online áruházban feladott megrendelés távollévők közötti szerződésnek minősül, így arra a megfelelő jogszabályok vonatkoznak. A megrendeléskor megadott adatokról a rendszer email címedre automatikus visszajelzést küld.

Regisztráció visszaigazoló email:

Köszönjük, hogy regisztráltál a KÖNYVTÁMASZ.HU online áruházban!

Köszöntünk a KÖNYVTÁMASZ.HU online áruházban!

Webáruházunkba a „Regisztráció / Bejelentkezés” gombra klikkelve jelentkezhetsz be, email címed és jelszavad megadásával.

Ha a webáruházat bejelentkezett felhasználóként használod:

-          Gyorsabban adhatod le rendelésedet, nem kell minden alkalommal újra megadnod a számlázási és szállítási címedet.

-          Áttekintheted korábbi rendeléseidet

-          Véleményezheted a terméket

-          Kedvezményre jogosító kuponokat érvényesíthetsz

További kérdéseidet, javaslataidat várjuk az info@konyvtamasz.hu email címre.